Genel İçerik
       
TÜRKİYE HIRDAVAT SEKTÖRÜNDE DE SÖZ SAHİBİ 
25.04.2012 / 15:00

Almanya'nın Köln şehrindeki Fuar Merkezi'nde yapılan Hırdavat Fuarı'na (Eisenwaren Messe) Türkiye'den, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı birlikleri (İMMIB) öncülüğünde sektördeki 30 Türk işletmesi katıldı.

Köln'deki Hırdavat Fuarı'nda verimli görüşmeler yapan, yeni iş bağlantıları kuran Türk işletmelerine bir destek de Türkiye'nin Köln Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ataşesi Tahsın Özdemir'den geldi. Basa ve Özdemir başta İMMIB standı olmak üzere Türk firmalarını ziyaret ederek bilgiler aldı. Başkonsolos Mustafa Kemal Basa ve Tahsin Özdemir, Türk firmalarının bu sektörde de bu derece ilerlemiş olmalarından memnun kaldıklarını bildirerek, "Türk firmaları Made in Turkey simgesiyle hırdavat sektöründe dünyada geldikleri önemli seviyeyi sergiliyor. Türk firmaları dünya pazarında kendi güvenini ve kalite sandardını yakalamış durumda." dedi.

Fuarda, Çalışma Ataşesi Tahsin özdemir, Ceta Form standını da ziyaret ederek Türk ürünlerini inceledi. Özdemir, "Türk ürünlerinin kalitesi göz kamaştırıyor. Türk üreticileri artık katma değeri yüksek kaliteli ürünler konusunda dünya pazarında yerini almıştır." ifadelerini kullandı.

     
 
 
Arkadaşına Gönder
Adınız Soyadınız :
Arkadaşınızın E-Posta Adresi :
Güvenlik Resmi :
Gönder